Осветление за месо и месни продукти


Луминисцентно Осветление

luminaire_for_meats1aСпециално осветление предназначено за осветяване на витрини в магазини продаващи охладено месо и месни субпродукти. Осветяването на хранителните продукти – плодове и зеленчуци, щандове за риба и рибни продукти и най-вече витрините за охладено месе и субпродукти е от голямо значение за представянето на стоката пред купувача. Важно е осветяването на различните видове храни да подчертава тяхната свежест и естествен цвят, което се постига с подходящи осветители. Голяма част от витрините с храни и продукти в специализираните магазини и супермаркети използват остарялото и неефективно Луминисцентно Осветление за осветяване, а дори и крушки с нажежаема жичка. Употребата на тези типове светлина лишават продуктите от естествената им свежест и цвят. Изборът на погрешни осветители може да повлияе на външния вид, трайността или качеството стоката.

LED Осветление за месо и продукти

luminaire_for_meats2aОсветяването на витрините за прясно месо и продукти от месо са основна част от супермаркета, магазина или месарниците. Свежият външен вид на прясно месото привлича вниманието на купувача.

Месото на витрината трябва да изглежда прясно, свежо и апетитно. Различните видове осветление се различават с влиянието си върху външния вид на месото. LED осветлението ви гарантира естествен и свеж вид на всички хранителни продукти и най-вече на прясното месо и неговите субпродукти изложени на търговския щанд. LED осветителите излъчват „топло бяла светлина“ , която не влияе на качеството на месните продукти.

ЦЕНА: По поръчка