Оранжериино осветление

Производство и изграждане на осветителни системи стимулиращи растежа на растенията в оранжерии.

LED осветление за хидропонно отглеждане на растения

LED за хидропонно отглеждане на растения

Осветителя е предназначен за използване в оранжерии или помещения, които нямат достъп до слънчева светлина или в които тя не е достатъчна. Също така е наложително да се използва при хидропонно (без почва) отглеждане на растения на стелажи, до които по принцип не достига светлина.

Тъй като спектъра на светлината на осветителите е такъв, че доставя на растенията само тази част от спектъра необходим им за растежа, то при тях растежа е няколко пъти по-бърз сравнено с тези отглеждани с натриеви или подобни оранжерийни осветители, съответно и енергията изразходвана от нашите осветители е няколко пъти по-ниска от натриевите и други подобни осветители.

Ефекта от нашите осветители се мултиплицира т.е. увеличава се многократно.

От 4 годишният опит, който имаме в производството на оранжерийни осветители и от постоянните контакти с нашите клиенти сме достигнали до решението за най-добър добив и икономия на електроенергия във вашата оранжерия със следния осветител, на който може да видите характеристиките и вида по-долу.


Модел: GT-85

LED Осветление за Оранжерии
Осветителят , който Ви предлагаме е с мощност 85 вата. За да получите максимален ефект за един квадратен метър са Ви необходими 3 броя осветители.
Разстоянието на осветителя от върха на растенията би трябвало през цялото време на растежа да е на 25 до 30 см.
По време на вегетацията се препоръчва разстоянието да е от 35 до 40 см.

ГАРАНЦИЯ – 5 години

Компонентите , които влагаме в нашите осветители са от водещите фирми в бранша, като светодиодите са на фирма CREE от САЩ, модел CXB3590-0000-000N0UCB35G последно поколение разработени специално за оранжерийно проиазводство. Драйверите са произведени от фирмите : Meanwell или Inventronics.


Презентация – Интензивно отглеждане на растения в оранжерии, чрез използване на Светодиодно Осветление

Свали – „Презентация…“


2015 год. на изложение във Виена с наш контрагент

Домашна оранжерия на наш клиент

Домашна оранжерия на наш клиент