[spacer height=“100px“]

Оранжерийно осветление

Осветителят е предназначен за използване в оранжерии или помещения, които нямат достъп до слънчева светлина или в които тя не е достатъчна. Също така е наложително да се използва при хидропонно (без почва) отглеждане на растения на стелажи, до които по принцип не достига светлина.

Тъй като спектъра на светлината на осветителите е такъв, че доставя на растенията само тази част от спектъра необходим им за растежа, то при тях растежа е няколко пъти по-бърз сравнено с тези отглеждани с натриеви или подобни оранжерийни осветители, съответно и енергията изразходвана от нашите осветители е няколко пъти по-ниска от натриевите и други подобни осветители.

 

Ефекта от нашите осветители се мултиплицира т.е. увеличава се многократно.

От 4 годишният опит, който имаме в производството на оранжерийни осветители и от постоянните контакти с нашите клиенти сме достигнали до решението за най-добър добив и икономия на електроенергия във вашата оранжерия със следния осветител, на който може да видите характеристиките и вида по-долу.

Осветителят , който Ви предлагаме е с мощност 85 вата. За да получите максимален ефект за един квадратен метър са Ви необходими 3 броя осветители.
Разстоянието на осветителя от върха на растенията би трябвало през цялото време на растежа да е на 35 до 45 см. в зависимост от фазата на израстване на растенията.
По време на вегетацията се препоръчва разстоянието да е от 35 до 40 см.

ГАРАНЦИЯ – 5 години