[spacer height=“100px“]

 

            Уважаеми Клиенти,
базирайки се на нашият опит от над 11 години в разработването и производството на светодиодни осветители ви уверяваме , че в този сайт ще намерите необходимите ви осветителни тела, които могат да бъдат произведени съобразно съществуващите стандарти и най-добро съотношение цена , качество и енергийна ефективност. Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез e-mail.

           Първата стъпка е консултация и изготвяне на безплатен индивидуален проект с нашите осветители , защото всички светодиодни осветители имат различна крива на светоразпределение и ако имате вече проект и той е изготвен с други осветители то той важи само за осветителите с които е пресмятан.

          Проектите , които ви предоставяме са пресметнати с програмата DIALux и се отнасят за вашите цехове, улици или външни пространства.

            Всички наши осветители са произведени по европейските стандарти, с материали на фирми, които са се доказали в този бранш и сертифицирани в българска лаборатория, което ни дава основание да предложим 5 години пълна гаранция и след гаранционно обслужване на произведените от нас осветителни тела.

          Нашите осветители светят вече 10 години в община Борован, а също така в общините: Септември, Хитрино, Русе, Силистра, Поморие, Варна, Стара Загора, София, Плевен и др. , също така с наши осветители са осветени много фабрики, заводи и цехове като: Боримес, АЕЦ Козлодуй, HomeMax , Практис, Експрес сервиз и много други.

Намерете ни във Фейсбук: LED lighting LED Display