LED Промишлени Осветители . Промишлено Осветление – LED Диоди.


Промишлено Осветление

Икономично промишлено осветлениеОсветителите на база LED Диоди, които предлагаме са с мощност от 40 до 150 W и ъгли също от 40, 60, 90 градуса, като тези с по-малък ъгъл на разпръскване са подходящи за производствени помещения с височина 10-12 метра.

При използването в такива производствени помещения се постига осветеност според изискванията на стандарта и икономия от 3-4 пъти ако светещите тела, който заменяме с нашите осветители са например 400W метал-халогенни лампи.

Промишленият LED Осветител с Рефлектор е търсен от Производствени Предприятия, Общински и Частни лица с цел Превантивно охранителна дейност. Консумираната мощност е едва 60 Вата на Час, а минималният живот на Светодиода е 50000 часа.


LED Прожектори

Прожекторите могат да са и RGB,  но с мощност до 20W подходящи за художествено осветление на сгради  или паркове .
Промишлените и Производствени Осветители, които предлагаме са с мощност от 40 до 150 вата и ъгли също от 40, 60, 90 градуса,
като тези с по-малък ъгъл на разпръскване са подходящи за  производствени помещения с височина 10-12 метра.
При използването в такива производствени помещения се постига осветеност според изискванията на стандарта и икономия от 3-4 пъти ако светещите тела, които заменяме с изработваните от нас  LED Осветители са например 400W метал-халогенни лампи.

На базата на произвеждания от нас  радиатор предлагаме също и различни видове прожектори и промишлени осветители


LED Промишлени Осветители

Осветителите, които предлагаме са с мощност от 18 до 40 Вата. Подходящи за монтиране в помещения с височина до 4 метра.

ledvariant_industrialno_led_promishlen_osvetitel_Omega1При използването в такива производствени помещения се постига осветеност според изискванията на стандарта и икономия от 3 пъти, ако светещите тела който заменяме с нашите осветители са например Луминисцентни лампи.


 

Вариант Русе – Производство на икономично LED Осветление, Диодни осветителни тела и Лампи.

Улично Осветление | LED Прожектори | Производствено Осветление