LED Осветление . Производство на Светодиодно Осветление.


 

Вариант Русе Еоод

  Свържете се с нас на долните адреси или използвайте формата за контакт, за да изпратите  запитване
 PageLines- LED-VARIANT-RUSE-ULICHNO-OSVETLENIE.jpg Отдел Информация и Продажби

  • Тел./Факс: 082 24 75 80
  • GSM: 0879 27 07 41

Управител: инж. В. Ангелов

Светодиодно Осветление

Адрес за писма и кореспонденция – гр. Русе, улица Страцин 3.  За инж. Венелин АНГЕЛОВ

За фирмата

Сайтът ledvariant.com e собственост на фирма Вариант Русе,Еоод  – производител на LED Светодиодно Осветление. Целта на сайта е представяне изделията на компанията. Създаден на 03.12.2012 година.

New Doc 1_1Вариант Русе Еоод е водещ Български производител и разработчик на широка гама иновативни  Светодиодни Осветители отговарящи на Световните стандарти за качество. Всички LED осветителните тела притежават необходимите  сертификати и са преминали тестове за качество. Препоръчват се за употреба в Европейския Съюз. Фирмата притежава регистриран дизайн за икономичен високо ефективен  LED осветител за Улично Осветление или осветяване на  Паркови площи. Осветиелите са с възможност за употреба в Индустрията с цел понижаване потреблението на Електрическа енергия.  Фирмата предлага икономични светодиодни осветители предназначени за външно и вътрешно осветяване.

Внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2008 от 2010 год. и регистрация на дизайн за уличните осветители в град Аликанте – Испания за Европейския съюз.


 

Вариант Русе – Производство на  Светодиодно осветление, Диодни Осветителни тела и LED Лампи.

Улично Осветление | LED Прожектори | Производствено Осветление